say somewhere and be anywhere


ett litet telefonsamtal kan bidra med så gud otroligt mkt oh man har lärt sig att inse hur mkt man missar runt i kring sig för att man är alldeles för upptagen med sitt eget.

men back to reality as always. upd. suger balle men dem här månaderna har varit alldeles too much, håller varken koll på det ena lr det andra längre känns det som ^^
var inne oh mös med lillsyrran Angeline som är nyaste tillskottet i familjen häromdan, bara 3 dar gammal oh hur jävla söt som helst, det är ngt med bebisar asså, hjärtat bara smälter haha eller? ;)

 Nae men nästa månad sover vi igenom tkr jag nog allt, haha livsfilosofin som funkar jävel ;)

gött mos göran

har 5 ord att uttrycka den här helgen med
helt jävla underbart fantastiskt bra!


I ♥ My Mongo ;D



typ det är gott att va tjock? ;D



silence speaks louder than words

att det finns gott om falska, backstabbing, skitsnackande, utnyttjande pretenders som kallar sig för vänner kmr det alltid att finnas gott om medans motsattsen är så jävla svår att hitta, det skulle va så skönt att för en gångsskull hitta en riktigt ärlig människa som som står för sina ord och sina handlingar och som kan bringa lite glädje till omgivningen med sin närvaro, ist för udda tystnad och obekväma situationer..
för mig räcker det med en tanke på en speciell vän och jag kan inte sluta le som en idiot, vissa är bara helt enkelt fantastiska redan från början and some other just aren't .. och just därför är vissa människor tillskillnad ifrån andra så jävla värda att hålla ett järn grepp om .

RSS 2.0